Skip links

Progressive Mental Alignment

Begrijp de oorzaak van je klachten. Ga weer voluit en bewust leven vanuit jezelf!

PMA is een krachtige coaching methodiek gebaseerd op de werking van ons brein.

De PMA vraagtechniek is gebaseerd op de nieuwste inzichten over de werking van ons brein. Ons bewuste brein. Maar vooral over de werking van ons onderbewuste brein. Ons onderbewuste brein slaat namelijk zo veel meer zintuigelijke gegevens op dan wij ons bewust zijn.

Onze zintuiglijke gegevens vormen de basis van de gevoelens in ons lijf. Alles wat we waarnemen, wordt vergeleken met opgeslagen gegevens in ons brein. In ons lijf voelen we de emotie die aan deze waarnemingen gekoppeld zijn.

Met PMA richten we ons vooral op de momenten waarop jij een vervelend of niet prettig gevoel kreeg. Van daaruit werken we samen om jou bewust te maken van de oorzaak van die gevoelens. Van de zintuiglijke gegevens die jou in het verleden ook dat vervelende gevoel hebben gegeven. Door die bewustwording wordt de emotionele lading van die gegevens weggehaald.

Je gaat ook begrijpen welke remmende of negatieve overtuigingen daar bij horen. Je kunt nu bewust keuzes maken over het gedrag dat jij daar aan gekoppeld had. Als jij je dit bewust bent, welk gedrag past dan eigenlijk beter bij je? Er is ruimte voor verandering.

Met PMA word jij je weer bewust van jezelf. Jij gaat jezelf beter begrijpen. Je krijgt meer ontspanning en rust. Je gaat merken dat je meer vanuit jezelf gaat leven. Je gaat doen wat ook goed is voor jou! Met energie, rust en ruimte. Je maakt een enorme persoonlijke groei door.

Progressive Mental Alignment | Rose-coaching.nl

Word je weer bewust van jezelf!

Plan vandaag nog het gratis kennismakingsgesprek met mij.