Skip links

Pakket

De beste investering, is de investering in jezelf. Door te investeren in PMA coaching voor jezelf, kies je voor gezondheid en groei.

Van moeten naar willen

We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek van ongeveer 30 minuten.

Vervolgens plannen we 5 sessies van 2 uur. Een sessie kan online plaatsvinden, maar ook in mijn knusse praktijkruimte

Je krijgt op verschillende manier ondersteuning van me

  • Intake- en groeiformulieren, zodat jij je nog beter bewust wordt van jouw groei
  • Toegang tot de online PMA starterscursus
  • Contact per e-mail of WhatsApp voor jouw persoonlijke vragen
  • Eventueel ander beschikbaar digitaal materiaal

Vaste prijs

Eenmalig

850inclusief 21% BTW

Gun jezelf deze investering!

Wat levert het jou op?

Jij word je bewust van jouw patronen in denken en doen

Lichamelijke of emotionele klachten verminderen

Jij krijgt ruimte om meer te genieten

Jij krijgt regie over jouw leven

Jij kunt beter "nee" zeggen

Veel gestelde vragen

Een sessie duurt twee uur.

De sessies kunnen online plaats vinden. Vanuit een voor jou vertrouwde omgeving. En praktisch, omdat je bijvoorbeeld geen reistijd hebt. Online sessies blijken namelijk net zo effectief te zijn als live sessies. 

Toch is een live sessie zeker mogelijk. Je bent van harte welkom in mijn knusse praktijkruimte.

Eigenlijk doen we alles samen in de sessies. Maar ik geef graag ondersteunende informatie mee die jou kan helpen om de werking van je brein te begrijpen. De werking van je bewuste en vooral je onderbewuste brein. Dat begrip kan jouw resultaten verhogen. Als dit fijn of helpend is, dan bespreek ik dat graag met je. 

Wel vraag ik je wat formulieren in te vullen. De groei die jij door maakt, ga jij zelf ervaren. Met behulp van de formulieren kan ik je nog meer bewust maken van jouw groei.  

Coaching kun je helaas niet declareren bij je zorgverzekering. Dat is vooral jammer omdat coaching veel ingezet wordt, met heel goede resultaten. Veel werkgevers zien gelukkig de positieve voordelen van coaching. Zij steunen graag het welzijn van de medewerkers. Informeer daarom eens bij jouw werkgever naar de mogelijkheden voor een opleidings- of persoonlijk ontwikkelingsbudget. Coaching heeft over het algemeen een meer effectief resultaat, dan een opleiding. Met PMA coaching ook nog eens een blijvend resultaat. Dat maakt de investering in rose-coaching meer dan waard. 

Als jouw werkgever meer informatie wilt, kan die zeker ook een gratis kennismakingsgesprek inplannen. Ik bespreek de mogelijkheden graag. 

Ja, ik bied ook mogelijkheden aan na dit pakket. Ik vertel je graag over de verschillende ondersteuning pakketten die ik kan aanbieden in de laatste sessie van het pakket van moeten naar willen.